welkom

Laat een paar dagen de rust van ons historische dorp over u heen komen. Heerlijk slapen in onze pastoriewoning (1895) met prachtig aanlegde tuin. ’s Ochtends genieten van een vers gemaakt ontbijt met regionale producten en er daarna op uit trekken met de auto of fiets. Met Leeuwarden op 3 minuten rijden voor cultuur, diverse fietsroutes en landelijke uitstapjes in de directe omgeving. In de pastorie zijn 2 kamers stijlvol ingericht met een mooi uitzicht. Alle kamers zijn voorzien van uitstekende boxspring-bedden, een gezellig zitje en eigen koffie- en theevoorziening. Een combimagnetron, een koelkast staan tot uw beschikking; evenals servies en bestek. Kamer Súdeast beschikt over een badkamer met ligbad.

Ook kunt u kiezen voor het volledig ingerichte tuinhuisje van 60m2. Het tuinhuis beschikt over 2 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 4 personen.

In de romantische Engelse tuin zijn verschillende zon- en schaduwplekjes. Onder de fruitbomen of aan de vijver kunt u heerlijk van een drankje genieten.

Ons B&B ligt in het midden van het dorp. Tegenover ons B&B tref je het oude Dekema State aan. De naam Dekema is afkomstig uit de 16e eeuw toen een familie met deze naam de State bewoonde. Je kunt hier een prachtige wandeling maken en onderweg, op een houten bankje, genieten van het weidse uitzicht. Een bezoekje is zeker de moeite waard. Op een steenworp afstand ligt Leeuwarden waar diverse culturele uitstapjes mogelijk zijn. Voor een meer landelijk dagje uit biedt Friesland verschillende mogelijkheden.